Postări populare

snow explosion

luni, 21 martie 2011

10 beauty tendinte pentru primavara 2011

1. Machiaj minimal

Chiar daca nu e foarte evident, machiajul exista!Asta inseamna ca vei trece la trusa... de vara: un fond de ten "fidel", dar usor, in tandem cu un iluminator, iar la final, un rand de mascara pentru a-ti intensifica privirea.

2. Culori "focoase" pe buze

Indrazneste sa porti rujuri in nuante de rosu aprins, fuchsia ori portocaliu electric. Daca nu ai timp ori chef sa te machiezi, asterne doar fondul de ten, apoi rujul, si esti gata sa iesi in lume, indiferent ca e vorba de un party intre amici sau un eveniment elegant.

3. Manichiura de...menta

Culori pe care n-ai fi crezut vreodata ca le vei purta pe unghii sint acum la mare cautare. Verdele electrizant pe unghii taiate scurt? Parca te-ar tenta, dar nu indraznesti... Dar daca e in tendint e, cu siguranta vei prinde curaj!
  • Hot trend: Sincronizare ruj-lac! Urmatorul indiciu in alegerea unei noi culori pentru manichiura... rujul tau preferat! Sau invers! Cu mentiunea caambele vor avea chiar sI aceeasi textura!

4. Pometi sculptati

Si ce daca natura nu ne-a inzestrat pe toate cu o structura osoasa perfecta?! De-aia s-a inventat fardul de obraz. Creeaza efecte speciale definindu-ti obrajii cu un blush si un luciu de obraz!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu